Pienoisrautatienäyttely Oulun Päivillä


Oulun Päivillä käytiin pienen junafanin kanssa katsomassa PoRhan pienoisrautatienäyttelyä. Ajattelin että Pikku-Muru tykkäis. Ja tykkäs ehkä vähän liikaakin! Kaksi tuntia tuijotteli herkeämättä kun junat kulkivat kiskoilla, eikä olisi sittenkään malttanut lähteä pois. 

Onneksi näyttelyssä riitti ihmeteltävää äidillekin. Pienoismalli on taitavasti toteutettu ja täynnä yksityiskohtia. Oli mielenkiintoista kuunnella kun tekijä kertoi miten se on syntynyt. Tuollainen metrin pätkä on parhaimmillaan vienyt kaksi vuotta. Aika paljon pientä värkättävää! Joitakin osia on saatu rakennussarjoista mutta suurin osa on vaatinut kekseliäisyyttä ja alusta asti rakentamista. Kuvissa näet vain pienen osan radasta. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos siihen tulee mahdollisuus!

Näyttely jätti jälkensä ja täällä ollaan entistä innostuneempia junista. Harva se päivä Pikku-Muru haluaisi mennä katselemaan junia. Brion rataan on hamstrattu lisäosia kirppiksiltä ja aikamoinen rata jo saadaan aikaiseksi kotonakin. Että minkäs ikäisiä jäseniä te siellä PoRhalla kelpuutatte pienoisrautatieharrastajiin ;)2 kommenttia

 1. On mielenkiintoinen näyttely.Huomenna tai tiistaina ajattelin suunnata Ouluun lomapäivän merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavan kerran näyttelyymme voi tutustua 19-21.8.2016 Oulun Suurmessuilla.

   PoRhan puolesta

   Poista

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)