Arvonnan voittaja - Lankapaketti


Hiljattain kerroin Lankamaailmasta ja samalla käynnistyi lankapaketin arvonta. Kysymys kuului että minkä käsityön aiot tehdä seuraavaksi ja kommentteja tuli 124.

Mukavan kuuloisia käsitöitä on syntymässä! Ainakin mattoja, vauvan uniriepuja, lapasia ja tumppuja, virkattu toppi, hääpuvun koristeita, neuletakkeja, pussukoita, peittoja, lattiatyynyjä, pehmopöllö, afrikankukkavirtahepo, ruokapöydän tabletit, huiveja, säilytyslaatikoita, post-apokalyptinen larppiasu, mandaloita, tiskikukkasia, torkkupeittoja, koreja, Daltonin veljekset, kylmäreaktiiviväreillä värjättyä kesävaatetta, tiskiliinoja, virkattuja jätskejä ja muita herkkuja kauppaleikkeihin, myssyjä ja lakkeja, tyynynpäällisiä, pitsejä, paitoja, säärystimiä, pannulappuja, hypistelymuhvi, Reaverseja, kasseja, laukkuja, kattausliinoja, pehmoleluja, poncho, sormikkaat, tölkin pidike, isoäidinneliöitä, aktivointimatto koiralle, takki ja muita neuleita vauvalle ja hurjan paljon erilaisia sukkia vauvoille, lapsille, äideille, isille, mummuille, kummeille ja omaan käyttöön. Lisätäänpä listaan vielä kukka-amppeli, jonka aion itse tehdä seuraavaksi. Voi mitä kaikkea sitä voikaan värkätä!


Kuvassa oleva paketti lankoja ja tarvikkeita oli siis jaossa. Arvonta on suoritettu ja palkinnon voitti Anne-Mari Strandman. Onneksi olkoon Anne-Mari! Sinulle ei ollut yhteystietoja joten lähetä minulle viestiä 17.7. mennessä osoitteeseen buttonandstripe@gmail.com, niin saadaan paketti matkaan. 

Kiitokset vielä kaikille osallistuneille ja ihanaa perjantaita!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)