Käsityökortteli Oulun tunnelmallisella Aittatorilla

soap oulu käsintehty saippua

Viikonloppuna Oulun tunnelmallisella Aittatorilla oli Käsityökortteli -tapahtuma. Arvostan käsityöläisyyttä ja käsintehtyjä tavaroita, niinpä nämä tapahtumat tulee aina koluttua. Ostoksiakin tekisi mieli tehdä enemmän kuin budjetti sallii. Tarjolla oli paljon ihania käsintehtyjä tuotteita ja tässä niistä muutama poiminta.

soap oulu käsintehty saippua käsityökortteli

soap oulu käsintehty saippua

Soap° käsin tehdyt saippuat
Oululainen saippuakauppias Päivi tekee käsin ihastuttavia saippuoita! Niin herkullisen näköisiä ja tuoksuvat hyvälle. Saippuoita saa tilattua verkkokaupasta soap.fi. Samasta osoitteesta löytyy tapahtumat joissa saippuoita pääsee hypistelemään. Lisäksi pieni valikoima löytyy Oulussa ainakin KairaHousesta. Näitä ihanuuksia tarttui muutama mukaan pieniksi lahjoiksi päiväkodin tädeille.

arkkikauppa kukkaro mopsi koira

arkkikauppa kukkaro mopsi koira

Arkkikauppa
Hauskoja pussukoita Arkkikaupasta. Näitä oli varmaan miljoona erilaista joka makuun! Kuulemma mies ompelee ja vaimo klipsuttaa ja näytti apulaisena olevan toista polveakin. Aito perheyritys siis.

käsityökortteli oulu aittatori tori

maheka vintage tapetti

Maheka vintage style
Marja tekee kauniita koruja ja piensisustustuotteita 1950-70-lukujen tapeteista. Mahekan tuotteita saa verkkokaupasta, jälleenmyyjiltä ja Oulussa seuraavan kerran syksyn käsityömessuilta.

käsityökortteli oulu aittatori

minttuliini design imetyskoru virkattu

minttuliini design

Minttuliini Design
Suloisia koruja ja muuta pientä söpöstelyä. Oululaisen Heidin tuotteita voi ostaa VadelmatarhastaAittaputtiikista torin rannasta ja Minttuliinin korupuodista.

lempiriepu tiskirätti

Susannan työhuone
Susanna valmistaa bambuisia Lempiriepu -tiskirättejä. Ihana ja kestävä korvaaja sille keittiön harmaalle limanuljaskalle!

käsityökortteli oulu risako

risako reppu pitsi kierrätetty

risako laukku pitsi kierrätetty

risako pitsi kierrätetty

Risako
Risako antaa uuden elämän kaapin perukoille unohtuneille pitsiliinoille. Jokainen laukku ja kukkaro ovat yksilöitä, koska ne valmistetaan kierrätetyistä käsinvirkatuista pitseistä. Oulussa Taitoshop Maakarista ja Aittaputtiikista.

maru's bags marusbags laukku kierrätysmateriaali

Maru's Bags
Maria valmistaa laukkunsa pääosin kierrätysmateriaaleista. Jokainen on yksilö!

käsityökortteli oulu aittatori

käsityökortteli oulu aittatori

käsityökortteli oulu aittatori

Siinäpä oli minun tämän kertaiset lempparit. Kävitkö sinä Käsityökorttelilla?

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)