#blogisitarina


Heipä Hei kaikille lukijoille! Blogi on nyt päivittynyt harvakseltaan, kun aloitin yhtäkkiä yllättäen opisiskelun ja aika on ollut tiukilla. Tässä vielä hetken kulkevat rinnalla normaalit työt ja muut projektit, joita olen ehtinyt hommata. Tahti kuitenkin alkaa helpottua ja aikaa riittää harrastuksellekin.

Muutama mukava haaste on jäänyt roikkumaan. Jo aikoja sitten sain Jonnalta #blogisitarina-haasteen. Tällä välin Kaaosta ja kukkamekkoja -blogi on ehtinyt tauollekin, mutta Jonnalla on uusi blogi Luonnonkaunis. Blogia suosittelen kaikille joita kiinnostaa kosmetiikka ja nimenomaan luonnonkosmetiikka. Siellä on tuotevertailuja ja tutoriaaleja sekä loistavia aletärppejä. Hiljattain sain This Story Line -blogista saman tapaisen haasteen #bloginitarina. Blogissa kirjoitetaan persoonallisella tyylillä monista aiheista, mm. sisustus- ja tuunausideoita sekä lapsiperheen arkea. Kannattaa tutustua! Nämä molemmat haasteet niputan nyt tässä samaan.Ja sitten siihen tarinaan. Blogini tarina ei lopulta ole kovin pitkä, vaikka se on perustettu jo puolitoista vuotta sitten kesän lopulla. Tässä on se yksi tavallisimmista syntytarinoista, eli kaipasin jotain harrastusta vauva-arkeen. Blogi tuntui sopivalta kanavalta luovuuden purkamiseen, tykkään valokuvata ja värkätä tietokoneella. Nimen takana ei ole mitään sen kummempaa. Olisin ehkä halunnut jonkin hauskemman nimen, mutta eipä välähtänyt. Nimi ei kuitenkaan rajaa aihepiiriä kummemmin, enkä oikein alussa tiennyt mistä aiheista lopulta haluan postata. Tai aluksi kuvittelin että muotijuttuja tulisi enemmänkin, onhan se iso osa mun arkea työn puolesta ja vaatefriikin miehen vaimona. Toteutus vaan ei ollutkaan niin helppoa. Ehkä nämä vielä tulevat lisääntymäänkin, kunhan jotain teknisiä ongelmia ratkaistaan.

Syksyn pimetessä blogi kuitenkin jäi, kun kamera ei ollut riittävän hyvä. Kirjoittaminenkin on kivaa, mutta kyllä se mulla visuaalisena ihmisenä kuvista lähtee. Sitten kevään hullareilta ostin uuden kameran ja bloggaus alkoi muutaman kuukauden tauon jälkeen jälleen maistua! Ei tämäkään mikään huippukamera ole, mutta harrastuskäyttöön ja perhealbumin täyttöön oikein passeli. Pieni ja keveä mukanakin kuljettaa.

POP-blogeihin liityin viime kesänä, kun huomasin että sisustusaiheita alkoi tulla enemmänkin. Omaa kotia ei ole vielä tullut kuvattua paljonkaan, koska kaikki on niin kesken. Remonttia tehdään omin voimin, sillä ajalla mitä jää työltä ja muulta. On kuitenkin mukava esitellä blogissa eri tyylisiä kauniita koteja ja muita sisustusideoita.Vaikka teenkin blogia harrastusmielessä, enkä tavoittele huippuja lukijamääriä, eihän tässä olisi mitään mieltä, jos ketään ei kiinnostaisi. Onkin ihana huomata kuinka moni tätä blogia seuraa. Kiitos teille :)

Blogin aiheet haluan pitää kepeinä. Ne eivät ole niitä tärkeimpiä asioita elämässäni, mutta sellaisia pieniä iloa tuovia asioita. Kirjoittelen itseni kaltaisille blogin lukijoille. Minulle ei ole niinkään väliä postaustahdilla, enkä ehdikään lukea jokaista postausta lukulistallani olevista. Haen blogeista inspiraatiota ja tietoa ajankohtaisista jutuista. Postausaiheita minulla olisi pitkät listat. Tahti kuitenkaan tuskin tulee olemaan montaa kertaa viikossa. En halua että blogi syö aikaa perheeltä tai muilta tärkeiltä asioilta. Enkä halua että ajatukset pyörisivät tässä blogissa koko ajan. Se on harrastus, ei elämäntapa. Toiset menee kerran viikossa tekemään savitöitä tai ranskan kielen kurssille - minä bloggaan.

- Kaija -

Seuraavaksi haasteen saavat:
Angata
Bridgehill
Pikkutaivaanrannanmaalari
Sanatorio

Haasteen säännöt ovat seuraavat: (saa kopioida omaan blogiin):

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi.

4 kommenttia

  1. Kiva oli lukea blogisi tarina :) Ihanaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. Tiina/Bridgehill
    kiitos Kaija tästä yllättävästä haasteesta : ) Täytyypäs kirjoitella omat historiikit tässä joku päivä..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)