Pientä piristystä Desenion printeillä

desenio desenio.fi printit julisteet taulut lastenhuone


Jokin aika sitten sain kerroin teille Desenion julisteista. Tilaamiini julisteisiin on nyt löytynyt sopivat kehykset ja olisi valmista ripustettavaksi. Ne odottelevat vielä lopullista paikkaansa tasoilla ja hyllyillä.


desenio desenio.fi printit julisteet taulut lastenhuone batman


Vähän jännitti tuotteiden postitus. Edellisen kerran kun olen julisteita muualta tilannut, niistä oli reunat rutussa putkeen pakkaamisesta huolimatta. Nämä oli kuitenkin pakattu huolellisesti ja olivat moitteettomassa kunnossa.

Laatukin vastasi odotuksia. Julisteet on painettu vahvalle ikääntymistä kestävälle mattapaperille. Usein julisteet ovat ohutta paperia, mutta tämä on paksuudeltaan ennemminkin kartonkia. 


desenio desenio.fi printit julisteet taulut keittiö


Sopivat kehykset oli helppo löytää. Deseniolla on valikoimissa myös kehyksiä, mutta näihin käy monet muutkin. Tuo keittiötaulu on Ikean Ribba kehyksissä. Cupcakes julisteen taustassa on sävyä, niin siihen sopii hyvin aukkopahvillinen versio. Lasteenhuoneen tauluissa taas on niin paljon valkoista taustaa, että niihin sopii paremmin kapea kehys ilman aukkopahvia. Vaalean puun värinen kehys löytyi Prismasta House -merkiltä.


Näillä julisteilla on kyllä helppoa piristää sisustusta :)

Yhteistyössä: Desenio

2 kommenttia

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)