Pikku-Murun vaatekaapin aarteita Vadelmatarhaan

Tykkään kirppiksistä. Niissä on mukava shoppailla ja kiva myydä itselle tarpeetonta tavaraa. Olenkin kokeillut kaikkia mahdollisia tapoja kaupata tavaroita perinteisillä kirppiksillä ja netissä. Lapsen merkkivaatteet olen aina myynyt huutonetissä, koska en ole uskaltanut viedä niitä itsepalvelukirppikselle varkauksien pelossa. Vaivalloistahan se on kun pitää kuvata tuotteet, väsätä ilmoitukset ja vielä kaikki se viestittely sekä postitus. 

Tällä kertaa hoidan homman huomattavasti helpommalla. Ouluun on nimittäin vihdoin saatu lastenvaatekirppis Vadelmatarha! Pari kertaa olen jo käynyt siellä ostoksilla ja nyt nähdään miten myyminen sujuu. Myyntiin lähtee 68-86 cm kokoisia vaatteita ja leluja enimmäkseen pojalle, mutta on joukossa unisexiakin. Jotain vauvatarvikkeitakin vielä löytyi kaapeista.

POMPdeLUX -faneille löytyy hyväkuntoisia vaatteita. Hamstraajan laatikoista löytyi jotain ihan uuttakin, laputkin ovat vielä paikoillaan. NOSHin ystäville olisi muutama suloinen vaate luomupuuvillasta. Ruskovillan vaatteitakin on useampi.

Joukossa on myös miltei käyttämätön Reima Tec talvihaalari. Haalari hankittiin ajoissa, eikä poika kasvanutkaan sitten ihan taulukoiden mukaan ja haalari oli sopiva kesällä. Pari kertaa taidettiin rattaissa istuessa käyttää, eikä sitä ole tarvinnut pestäkään. Siitäpä jollekin pojalle tai tytölle laadukas haalari talveksi! Kaveriksi passaisi Reiman ihana käyttämätön tupsulakki.

Paljon muutakin löytyy arkeen sekä juhlaan. Nämä Pikku-Murun vaatekaapin aarteet tulevat myyntiin huomenna lauantaina. Silloin Vadelmatarhalla sattuu olemaan myös kärry- ja kalustepäivät kera kahvitarjoilun! 


Vadelmatarha on Limingantullissa osoitteessa Kempeleentie 7B, sisäpihan oikeassa peräkulmassa, B-pihalla. Parkkitilaa löytyy runsaasti liikkeen edestä. Bussillakin pääsee ihan kirppiksen kulmille. Kempeleentien pysäkillä pysähtyvät 3, 9, 9V, 52V ja 53K.

Tulkaahan shoppailemaan ihania lastenvaatteita :)
Yhteistyössä: Oulun Vadelmatarha

4 kommenttia

 1. Mielen kiinnolla jään odottamaan miten tuolla meni kaupaksi. Pitäisi itsekkin varata jostain loossii tmv. ja laittaa poikien pienet vaatteet myyntiin.

  VastaaPoista
 2. Reilun viikon päästä tulee sitten raporttia miten meni :)

  VastaaPoista
 3. Onkohan tuolla Vadelmatarhassa isommille lapsilla vaatteita? EI tahdo enää meidän muksuille kirppareilta vaatteita löytyä.
  Sulle on muuten blogissani haaste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy isommillekin! Postailen myöhemmin enemmänkin valikoimista ja muusta.
   Pitääpäs käydä katsomassa mitä siellä sun blogissa haastellaan :)

   Poista

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)