Lelut järjestykseen

ikea expedit kallax hylly liitutaulu lastenhuone säilytys diy tsi tuunaus

Poika tykkää vielä leikkiä siellä missä muutkin ovat, eli olohuoneessa. Siksi leluille piti keksiä säilytysratkaisu, joka sopii olohuoneeseenkin. Aika monessa paikassa olen törmännyt Ikean Expedit (nyk. Kallax) lokerikkohyllyyn lastenhuoneen sisustuksessa ja sellainen meillekin tuli. 
Jonkin aikaa piti Toria kytätä, että sellaisen hyllyn pongasin. Lopulta hylly löytyi varsin huokeaan hintaan muutamalla eurolla. Edellisellä omistajalla hylly oli pystysuuntaan, joten päädyt olivat aika kolhiintuneet ja huopatarroista jäi kunnon kolot. Päädyt pelasti toisesta projektista jäänyt liitutaulutarra. Se peittää isommatkin kolot niin ettei niitä huomaa ollenkaan!

Alimpiin lokeroihin hankittiin Ikeasta laatikot. Laatikoihin saa sopivasti Duplot, autot ja muun pikkusälän. Ylemmille hyllyille voi laittaa kirjat ja lempilelut. Sohvan taakse sijoitettuna hylly ei hallitse näkymää ja bonuksena saatiin sohvan viereen kaivattua laskutilaa.

Myöhemmin hyllyn voi siirtää lastenhuoneeseen tai se sopii tarvittaessa muuhunkin säilytykseen. Kokonaisuudessaan tämä tuli maksamaan vain parikymppiä ja näyttää kivalta!

ikea expedit kallax hylly liitutaulu lastenhuone säilytys diy tsi tuunaus

Liitutaulutarrra: Teippitarha

6 kommenttia

 1. Sopiipa hyvin tuo liitutaulutarra tuohon päätyyn, hyvä idea peittää kolhut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä tosiaan yllättävän hyvin peittyi kaikki :)

   Poista
 2. Tosi hauska idea laittaa liitutaulutarra tuohon päätyyn. Taidanpa kopioda idean meidän lastenhuoneeseen. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauska lapsenkin mielestä :) Kovasti tykkää siihen piirrellä. Tuleehan siitä vähän sotkua, mutta sen saa siivottua!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja hyvä idea tuo tarra! 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)