NOSH lastenvaatekutsut

nosh organics vaatekutsut lastenvaatekutsut lastenvaate 2015 aw

nosh organics vaatekutsut lastenvaatekutsut vaaterekki 2015 aw

Vaatekutsut on mukava tapa koota ystäviä lapsineen kyläilemään. Äidit saavat seurustelun lomassa hypistellä ihania lastenvaatteita ja lapset leikkiä keskenään. Nyt päästiin tutustumaan NOSHin uuteen syysmallistoon heti tuoreeltaan. 

nosh organics vaatekutsut lastenvaatekutsut lastenvaate 2015 aw vaaterekki

Alun perin kiinnostuin NOSHista, koska se on kotimainen merkki ja tuotteet ovat luomupuuvillaa. Parin vuoden tuttavuuden jälkeen alan olla jo melkoisen innostunutkin (tai inNOSHtunut ;D). Kankaat ovat ihanan pehmeitä, mutta napakoita ja kestävät hyvin käyttöä sekä toistuvia pesuja. Mallit on suunniteltu siten, että ne ovat mukavia päällä ja kasvavat lapsen mukana. Siis loistavia käyttövaatteita! Jokaisen malliston myötä vaatteiden ulkonäkökin on alkanut miellyttää aina enemmän.

nosh organics edustaja piia rättö 2015 aw rain huppupusero musta valkoinen raita


Yksi suosikkituote meillä on ollut Denimbaggyhousut. Kivan näköiset ja mukavat päällä, eikä käyttö nay niissä juuri ollenkaan vielä puolen vuoden jälkeen. Myös ribbivaatteet on hyväksi havaittuja oloasuna tai toisten vaatteiden alla. Printtikuoseista suosikkeja ovat tähdet ja tiikerit. Aplikoidut kuvat paidoissa ovat myös niin ihania!


auringonkukka keltainen kukka sunflower havi

mansikka suklaa kakku täytekakku mansikkakakku

Kutsut on myös hyvä tekosyy herkutella! Sortimentteja ei tarvitse montaa ja jotain on hankittu valmiina kaupastakin, mutta kiva on itsekin jotain värkätä. Kakkuja on hauska tehdä, mutta tilaisuuksia siihen on harvemmin, joten sellainen on kaytettävä. Kiitokset vielä Piialle esittelystä ja kaikille parillekymmenelle vieraalle osallistumisesta!

mansikka suklaa kakku täytekakku mansikkakakkumansikka suklaa kakku täytekakku mansikkakakku


kolmioleipä coctailtikku washiteippi


Havi kertakäyttöastiat muki lautanen

Ps. Jotenkin niin sööttejä nämä Havin kertakäyttöastiat!


Lisätty:
Kommenttiboxi on ollut epähuomiossa pois käytöstä. 
Nyt se toimii taas!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)