Lastenjuhlissa

Silkkipaperipallot Silkkipaperikukat

Olimme jokin aika sitten iloisissa lastenjuhlissa. Iloisia olivat juhlijat, mutta niin olivat koristelutkin! Kirkas keltainen ja pinkki näyttävät niin pirteältä muuten neutraalissa sisustuksessa.

Kiva idea laittaa poppareita ja jogurttirusinoita cupcake vuokiin tarjolle. Marjoilla pällystetty kakku oli niin herkullisen näköinen, että jopa meidän Erkki Ennakkoluulokin maistoi sitä! Ja tykkäsi. Se ei ollut liian makeakaan. Täytyypäs pyytää resepti! 


Juhlissa kokeilin ensimmäistä  kertaa uutta Olympus OM-D E-M10 mikrojärjestelmäkameraa ja M.Zuiko 45mm f/1.8 objektiivia. Nämä on kuvattu näin aluksi asetuksella P, jossa aukko ja suljinaika säädetään automaattisesti. Hiukan vaatisi vielä tutustumista ja harjoittelua, että kuvista saisi parempia. Mutta silti näissä on ihana valo ja kauniisti sumentuneet taustat.


Objektiivin kinovastaavuus on 90mm, eli ei aina ihan paras sisätiloissa, kun ei pääse kohteeesta tarpeeksi kauas. Muotokuviin objektiivi on loistava. Lapsista tuli ihania kuvia! Harmi kun en voi näyttää niitä teille täällä. Sekin hyvä puoli pitkästä polttovälistä on muotokuvauksessa, että kuvattava ei niin häiriinny tai tiedosta kuvausta ja silloin kuvista tulee luonnollisempia ja onnistuneempia.


Kiitokset mukavista ja kauniista juhlista järjestäjälle :)

2 kommenttia

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)