DIY lämpösisukset Stonz töppösiin

Stonz

Talvivaatteet on pitänyt jo ottaa esille. Niiden joukosta löytyivät nämä Stonzit. Nyt käytetään jo oikeita kenkiä, mutta nämä olivat kätevät silloin kun lapsi ei vielä kävellyt. Ne on helppo pukea ja pysyvät jalassa. Töppöset ovat säänkestävät ja pohjaosa pitää täysin vettä. Sellaisinaan mainiot välikauteen ja lämpimän sisuksen kanssa käyvät talvellakin. Niihin myydäänkin erikseen fleece -sisuksia. En ollut täysin vakuuttunut niiden lämpimyydestä ja malli on niin yksinkertainen että sisukset on helppo tehdä itsekin.
Mallia otin Stonzin fleece -sisuksesta. Materiaaliksi valikoitui kaapista löytynyt keittovilla ja vuoriksi teddykangas. Keittovilla on huopamaista, joten se ei purkaannu eikä reunoja tarvitse huolitella. Ompelin päällisen ja vuorin valmiiksi, laitoin sisäkkäin oikeaan asentoonsa ja ompelin yläreunan päällipuolelta. Reuna on viimeiselty villalangalla pykäpistoin.


Töppösten alle puettiin merinovillaiset sukat suoraan iholle, eivätkä lapsen jalat tuntuneet koskaan kylmiltä!Kaava on M-kokoisille Stonzeille.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)