Ihana Syksy ja Kamerapulma

Me&i Meandi nallepipo


Siinäpä se syy miksi täällä blogissa on ollut hiljaista. Ihana syksy! Vuoden parhaat ilmat siis. En ole millään malttanut kökkiä koneen ääressä, kun pitkästä aikaa on ollut lämmin syksy ja aurinkoiset ilmat. Juttuaiheista ei kyllä ole pula, muodissakin on vuoden inspiroivin sesonki meneillään. 

Olen myös tutustunut tuohon kameraani. Muutama hyödyllinen säätö onkin löytynyt. Valokuvauskaluston puutteellisuus on toinen syy miksei juttuja tule solkenaan. Se on nimittäin halvin mahdollinen järjestelmäkamera, eikä hyviä kuvia saa ihan räpsäisemällä. Jalusta on hankintalistalla, se auttaa paikallaan pysyviin kohteisiin. Mutta mikä auttais siihen kun mun pääkuvauskohde on aika liikkuvainen?
Edellisen valokuvausbuumin aikana kuvasin 70-luvun täysmanuaalisella järkällä monine objektiiveineen. Jälki oli niin hyvää että kehuja tuli yhdeltä suomen parhaista muotokuvaajista. Nyt onkin tullut mieleen että oliko kameran myyminen virhe! No, aika satunnaiseksi sen käyttö olisi varmasti jäänyt, kun digikuvien liikutteleminen on niin paljon helpompaa.
Olisiko teillä valokuvaavilla lukijoillani mitään vinkkejä, millainen kameraratkaisu olisi hyvä, mutta kotiäidin kukkarolle sopiva? Hankkia kokonaan uusi järkkä? Uusi objektiivi olemassaolevaan runkoon (Canon EOS 1000D)? Joku pokkarin ja järjestelmän välimuoto? Vai pärjäiskö sillä että hankkii jalustan ja ehkä jonkun lisävalon tai salamalaitteen...Pipo: Meandi
Jumpsuit: Pomp de Lux
Kengät: Kavatin eco-mallistoa

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)