Minusta

Blogeissa kiersi viime keväänä haaste elämäni aakkoset. Niitä oli hauska lukea, joten ajattelin kertoa jotain itsestäni samalla tyylillä. Tässä minun aakkoseni.


Art deco - Inspiroiva tyylisuunta niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin.Borås tapetti Art Deco

Brio - Ja muut laadukkaat puulelut. Kestäviä, kauniita, klassikoita.


Canon - Mun kuvauskaveri. Lapsen myötä vanha valokuvausharrastus on elpymässä. Ja blogin myötä monipuolistumassa.DeLonghi espressokeitin - Arjen luksusta on hyvä kahvi. Esprit - Ei mitään tietoista fanitusta, mutta huomasin että suurin yksittäinen merkki vaatekaapissani on Esprit. Paljon kivaa käyttövaatetta ja jotain juhlavampaakin. Ei tusinatavaraa, mutta ei kalleimmasta päästä merkkivaatteitakaan.Four Reasons - Hiuspuuteri pelastaa huonon hiuspäivän.Gigglebug - Suloinen peli pikkuisille. Myös suomen kielisenä! Ilmaiseksi App Storesta.Herkut - Paheeni on makeat herkut. Suklaata, jätskiä, pullaa ... nam! Tykkään itsekin leipoa silloin kun on aikaa. Haaveilen kauniista ja tehokkaasta yleiskoneesta. Minulle kelpaisi vaikka tämmöinen KitchenAid.


KitchenAid

Ihanat lastenvaatteet - Kuten todettua lastenvaatehulluus on vakavalla asteella. Eihän tässä kuvan untuvaliivissäkään ole juuri järkeä. Näillä leveyksillä käyttökertoja ei tule varmastikaan montaa. Puolustuksekseni kerron että se on ostettu puoleen hintaan ja voin myydä sen vielä eteenpäin jollekkin yhtä hullulle. Minulla ei ole tiettyä suosikkimerkkiä, mutta tämä setti sattuu olemaan Pomp de Luxilta. Kengät Kavat. Pipo Meandi.
pomp de lux pompdelux me&i kavat lastenvaatteet

Joki - Olen asunut lapsuuteni joen varrella. Veden ääni on rauhoittava ja joen rannalla istuskellen mieli lepää. Syksyn kirkkailla ilmoilla se on kauneimmillaan.


Kirjat - Lapsena tuli luettua melkein kaikki kirjastosta löytyvät kirjat. Viisikot ykkösenä. Tahti on hidastunut, mutta kirjat ovat edelleen tärkeitä. Lastenkirjojakin olen keräillyt jo kauan ihan omaksi ilokseni.


kirjahylly

Luonnonmukaisuus - Tähän liittyen myös ekoilu ja eettisyys. En ole superluomuilija tai superekoilija, mutta haluan olla tiedostava kuluttaja. Haluan myös välttää turhia kemikaaleja.


Muumit - Niin, ei mitenkään omaperäistä, mutta tykkään muumimukeista. Ne ovat käytössä arkena. Tykkään myös alkuperäisistä muumikirjoista ja siitä japanilaisesta piirretystä tv-sarjasta. 


muumimuki muumimukit arabia

Navy blue - Meidän perheen yhteinen perusväri vaatetuksessa.


OttobreOttobre Design on suomalainen lasten muodin erikoislehti. Siinä on kivoja malleja, hyvät kaavat ja selkeät ohjeet. Rovaniemellä on Ottobre Shop, maailman ihanin kangaskauppa! Netissä kankaita voi tilata Ottobren Etsy Shopista.Pasta - Sitä tulee valmistettua usein. Maistuu koko perheelle.Quiche Lorraine - Muodikas juustopiiras jota on tullut maisteltua Robert´s Coffeessa. Voisi kokeilla tehdä itsekin!Remontti - Hankimme juuri ennen pojan syntymää 80-luvun lopulla rakennetun talon. Modernisoimme tätä pikkuhiljaa.Schleich - Yksityiskohtaisia laadukkaita lelueläimiä. Näillä on mukava leikkiä kun ne ovat tukevia ja kestäviä.


schleich eläimet lokerikkohylly

The Darjeeling Limited - Ja muut Wes Anderssonin leffat. Visuaalisesti huikeita hassuja tarinoita.

Uusi ja vanha - Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena. Vaatteita voi kierrättää kavereiden kesken tai kirppiksillä. Sisustuskin on mielenkiintoisempi kun siinä käytetään sekä uutta että vanhaa. Pienellä tuunaamisella voi myös saada ihmeitä aikaan.


Villa - Lempimateriaalini. Se on helppohoitoista, kaunista, mukavaa, lämmintä ja hengittävää. En koskaan käytä esimerkiksi puuvillaisia sukkia, vaan kesälläkin villasukkia ohuempana versiona.Wonders - Yksi lempikenkämerkeistäni. Ne ovat niin mukavat jalassa että korkeilla koroillakin jaksaa olla koko päivän. Pidän erityisesti malleista joissa on pehmeämpi pohjamateriaali. Ne eivät kopise ja jalka ei väsy kovallakaan lattialla. Kuvassa kolme vuotta sitten ostamani nilkkurit. wonders nilkkurit

X-kromosomi - Minulla on niitä kaksi. Toisen sain äitiltä ja toisen iskältä.

Ylpeys ja ennakkoluulo - Niitä sarjoja jotka jaksaa katsoa aina uudelleen. Muita sellaisia ovat ainakin Hercule Poirot ja Kyllä Jeeves hoitaa. Luulen että Downton Abbey voisi kuulua samaan listaan, mutta en ole vielä nähnyt sitä.


Ziljoona - Ziljoona viinimarjaa odottavat poimijaansa juuri nyt! Vitamiinipommit mehustetaan talveksi pakkaseen.Åbo/Turku - Sielläkin on tullut pari vuotta asuttua. Äitiys - ♥︎Öiset äkinät - Aluksi oli tummat silmän alukset. Nyt on havaittavissa myös silmäpussit.2 kommenttia

Kiitos kommentista! Tykkään niistä :)